Thursday, September 18, 2008

Deria

Dalam beberapa hari ni aku selalu rasa tak sihat... sejak aku makan nasi lemak yg aku beli kat giant hari tu sampailah ke hari ni... mgkin aambal nasi lemak tu ada letak belacan kaw2 punye... lepas tu aku terus rasa gatal2, selsema, demam, batuk and starting from yesterday, aku tak dapat nak bau apa2 pun... takde deria bau... agak kurang and almost takde... deria rasa pun macam tu... aku makan n minum apa2 pun aku tak dapat rasa... aku boleh makan lada kecik selamaba je coz aku tak terasa sgt pun pedas dia... kalau la ada org boleh bagi jwpn tolong la ek... nak pegi klinik kat depan tu aku macam malas je, coz selalunya jwpn doc tu menyakitkan hati je pun...