Wednesday, March 11, 2009

Apa punya Abg Daaaa...

Last week, i had a conversation with my brother through sms... Earlier, i had a conversation through a phone call with him... masa fon call tu aku mintak la dia tolong suggest kan nama for my baby... i told him that my baby is a boy, so i want sugesstions from him... later, he sms me...

Bro : Dik, memandangkan Din nama depan dia bermula huruf N... maka nama anak ko aku cadangkan Muhammad Nazrien Hakimi... biar dia klik dgn Nazhan... (nama Nazhan ialah Muhammad Nazhan Hakim)

Aku yg agak terkejut reply:

Me : Apa lak, sejak bila lak nama Din mula dgn huruf N?
Bro : Ye ke, aku tak igt daaa... Hantar nama Din biar aku fikir semula... (cover malu)
Me : Nama Din Muhammad Fazidin daa... Apa punya abag ipar da ko ni...
Bro : Apa susah daa... Muhammad Fazrien Hakimi... Cun jugak tu... kalau aku ada anak mmg aku kebas dulu... (dia cakap demikian coz nama dia pun start dgn F)

tu la dia ayat cover line abg aku... dah la salah nama adik ipar...
ntah apa la agaknye dia igt nama Din...

1 comment:

nani said...

Haha..your bro is so funny..haha