Monday, November 10, 2008

just wanna write sumtin...

Semalam dalam berita ada kisah Imam Samudra yg dah kena hukum tembak... come to think of it, ada jugak untungnya org yg kena hukum bunuh dalam penjara ni... sebabnya dia ada peluang nak bertaubat... satu satunya org yang tau bila dia akan mati... at least dia sempat jugak mengucap sebelum org hukum dia (kalau Allah izinkan)... betul tak? ada jugak peluang diaorg ni nak beribadat sesungguhnya masa dalam penjara tu...

3 comments:

l i e y n said...

apsal layout sama ngan KJ?

mmg ngeri bila memikirkan hukuman diaorg...
adakah diaorg mati syahid atau diaorg berdosa besar sbb bunuh org?
hanya Allah yg tahu

intannina said...

'ter'sama plak layout ni... huhu...

alerts said...

vintage dior
christian dior bag
dior bag
dior handbag
dior handbags