Tuesday, December 30, 2008

My friends' babies' names...

Last week I discover sumtin about my friends' babies' names... I have 3 friends with different names (of course la), Pn Nurhidayah Azmi, Pn Hasni Suhana Mat Hassan (both are my office mates) and Pn Norfaizah Othman (my old friend). What makes me want to write this entry is their names...
Hidayah's baby's name is Nurfatihah Batrisya... Sue's baby's name is Damia Nurfatihah and Faizah's baby's name is Damia Batrisya... hmmm, interesting rite... all of their names are related to each other... I haven't get the chance to see Faizah's baby yet... but I bet all of these 3 little girl are cute and adorable... (mana ada baby tak cute kan... they are all charming!!!) Sorry friends if I spelt your baby's name incorrectly... hehehe...
Anyway, I'm sure all of you are proud to be mothers now... Can't wait till I become one!!!

9 comments:

noniey alias said...

a'ah sume nama lebih kurang kan. macam nama anak aku... aqil syahmi.. anak kak lieyn irfan iskandar.. n anak sedara kak yam irfan syahmi.. takde nama lain dah... pusing2 nama sama gak. tak kesah lah yang penting maksud nama tu kan..

aniszcenna said...

apesal asyik sama jek layout kite ek... hehe..

sorry komen out of topic...huhu

hidayah said...

itulahnya.. nama lebih kuang sebab maksudnya yg bagus.. hehe.. ko pulak dah prepare ke nama anak? hehe

Intan Noorazlina said...

Noniey - betul tu... yg ptg maksudnye...
Kak Anis - sama lagi ke... waha... sehati tak sejiwa ni... huhu... takpe, content tak sama...
Dayah - belum prepare lagi la Dayah... igt nak scan dulu...

misz_A said...

sama ke??? lorr...ni sure tak tgk aniszcenna's ni...been using it 4 quite sometimes...takpe2.. hehe

Intan Noorazlina said...

Kak Anisz, tgk dah aniszcenna tu... tapi tak pasan la plak sama... diriku tak alert... hehehe... maafkan aku... hehehe

nani said...

Kalau macam tu, akak bagi je nama anak akak Nurfatihah Damia Batrisya. Heheh.

Intan Noorazlina said...

Nani- kalau girl boleh la... kalau boy?...

alerts said...

vuitton handbags
louis vuitton
hermes
hermes kelly bag
hermes bags