Tuesday, June 16, 2009

Baby Car Seat for Haziq

Last Friday, we bought a baby car seat for Haziq... we searched for this car seat for a week at Parkson Baby Fair... kat ECM takde, sold out, kat Megamall pun takde, sold out... maklum le, dah rege turun kan, ramai la yg membeli... at last, we went to kedai "anak lelaki Park" at Kuantan Plaza dgn harapan ada la baby car seat tu kat sana... and alhamdulillah there were two more baby car seat there... satu color pink dan satu lagi yg ni...
ni gambo Haziq dalam car seatnye...

4 comments:

Beautiful^Devil said...

demokkkkk!!!! meh shni nk cubit ngan kiss byk2..

l i e y n said...

amboi...bestnya dapat kerusi baru...
tapi yang jenis carrier ni tak boleh guna lama...nanti bila haziq dah makin tembam, kena beli yang lain plak...

noniey alias said...

semangatnya haziq..

hidayah said...

alalalala... tembamnya anak teruna sorang ni... baguslah dia nak duduk atas tu... fatihah dulu jgn harap la nak duduk dlm car seat... sekarang ni je baru dia nak.. hehe