Friday, August 29, 2008

Makan, makan dan makan...

it's makan time... Yesterday we (epsilonians) decided to buat makan2 kat opis ni... last day boleh makan siang kat opis sebelum fasting month ni kan... the time now is 4.20 pm... ada lagi fud yg belum habis... menu hari ini dan tuan punya menu adalah seperti di bawah:

Aku: samosa n spring roll (made in giant)
Tini: sandwich
Sue: mee hoon goreng
Yanie: daging goreng (rendang kot sebenarnye)
Jet: puding milo
Our boss: cheese cake (yum2)

tgl lebih kurang stgh jam lagi sblm berakhirnya opis hour for today... semoga makanan2 yg ada berjaya di 'tamat' kan riwayatnye...

3 comments:

hidayah said...

di kala tghari2 di bulan puasa ni amatlah sentap perutku bila kala membaca juadah di entrymu... waaaaa... terasa lapar... :P

dyla said...

makan makan gak but take care of your health. nanti baby overweight lak.dont be jelous if i tell u that i'm 48kg now..going back to ukm weight huh?

noniey alias said...

tahniah intan. takpe makan selagi ada rasa nak makan. naik masa ni takpe nanti baby dah kuar, baru kita gelabah nak turunkan balik. hehehe