Thursday, August 28, 2008

the world is round...

Talking about the world is round... Macam roda... berpusing pusing... there will be ups and downs... mungkin ada benda yang akan berbalik semula kat kita... teringat one of my cousins once said "dulu kan, aku pun macam ko jugak... pakaian ikut suka asal selesa"... (dia cakap ni masa nampak aku pakai sleeveless jemur kain kat umah... sambung dia lagi "sekarang ni bila tgk org pakai seksi2 ni rasa macam malu pulak, tapi dulu aku pun macam tu jugak"... ini yang buat diriku ini pikir betul jugak apa yang dia cakap tu... once we grow old, things changes... dulu pun aku ada gak lepak2 tepi jalan, tapi sekarang kalau tgk budak2 bersidai tepi jalan terpikir gak dek kepala aku ni, apalah pekdahnya diaorang melepak lepak ni... padahal dulu aku pun sama... ntah lebih pun kot.. hehehe... maybe one day when these kids grow old, diaorang pun akan rasa macam apa yg aku rasa kot... itulah yang dikatakan the world is round... moral of the story nye... jgn dok kata org sgt, nanti patah balik kat kita... (sometimes kita tak sedar yang kita pun buat benda ni... ku jua begitu) that's all folks...

1 comment: