Thursday, August 28, 2008

Mommy's story

Hari ni lunch kat Ani Sup Utara kat indra mahkota... aku makan mee hoon sup ayam dgn air oren... Din makan mee hoon sup daging n milo ais... and the best part is, kitaorang (aku, Din, Tini, Jet n Bulat) pegi ke secret recipe borong almost semua jenis kek yg ada... kua3... gila kan... yang paling gila aku la... bulan ni (sejak pregnant ni) makin menjadi jadi selera makan aku ni ha... aku dah makan almost semua jenis fast food yang ada kat kuantan ni... Mc D, KFC (ntah berapa kali pun aku tak ingat), pizza hut, rasa mas, dan yang paling latest secret recipe la... semua benda aku pulun... aku pegi santai last monday, semalam pegi sara thai kitchen, lepas tu pegi pulak kat jelita beli satay... gila kan... tapi takdela aku melantak banyak sgt pun... cuma rasa nak makan tu yang menjadi jadi... tapi dah makan mcm2 benda pun pening kepala ni ttp tak hilang... juz wait till i get better...

2 comments:

hartini said...

weii... ko mmg kuat melantak sejak pregnant. anak ko ni nak mkn tempat yang mahal2.

l i e y n said...

ni bukan anak yang nak makan...nafsu mak je yg terlebih-lebih...makan jgn x makan!!!tp jaga2 sikit jgn makan byk fast food esp burger n mende yg berminyak...takut nanti anak kena jaundis..
pesan dr org yg berpengalaman..
do link me!!!