Thursday, April 9, 2009

Haris Haziq

Din and I just got back from the GH... when i arrived at NICU this evening i'm quite shock to see that Haziq was not in his bed... i opened the door searching for Haziq... Fuhhh.. Lega... dia dok dalam ventilator bukan inkubator ye rupenye... aku tanya cik misi, Nape dah tukar tempat ek? cik misi jawab Sebab dia dah makin ok.. kuman dalam darah pun dah takde, lagi 2,3 hari doc nak cek semula la... mendengarkan jawapan tu buat kami rasa lega... Alhamdulillah... last few days aku ada gak tanya misi bila agaknya Haziq boleh discharge... kata misi tu dia tak pasti, mungkin sebulan lagi ke... kata misi tu lagi kalau ikut history Haziq masa mula2 warded hari tu mgkin lama lagi Haziq kat sana... cerita pasal baby2 yg ada kat NICU ni buat aku sikit sebanyak rasa lega... ada lagi rupanye baby yg mmg dah lama dok kat ward tu... ada yg masuk dari first day lahir sampai dah umur 4 bulan... ada yg dah dekat setahun dok kat ward tu... we just hope that Haziq will be discharged soon... ada gak kami curi2 amik gambar Haziq kat ward... kalau misi nampak mati le... lain kali le aku upload... tak cukup gadget...
THE END...

6 comments:

l i e y n said...

alhamdulillah...
good news!
doa banyak2..

SfKn said...

alhamdulillah..tak sabar nak jumpa haziq

Neeza Shahril said...

Alhamdulillah.. semoga dia bertambah sihat..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

moga cepat sembuh hendaknye..

zahryanie said...

alhamdulillah...

caehanadamia said...

alhamdulillah... yaey! xsabar nk jpe haziq!