Monday, April 6, 2009

Hello!!!

Hi people!!! This is Haris Haziq... ini baru ada can nak upload gambar baby Haziq... Alhamdulillah Haziq dah semakin sihat... tiub O2 kat mulut dah cabut... tp still guna O2 la, cuma tiub tu tukar kat hidung... better la.. Haziq ni dah semakin aktif dah... asyik gerak2 sampai tiub O2 tu terkeluar dari hidung... Haziq pun dah boleh minum susu banyak, 40ml... Alhamdulillah... semalam aku dok jeling kat report misi... berat Haziq turun sikit la... ye la kan, sekarang ni je baru boleh minum... result air tulang belakang tu, kalau ikut apa yang cik misi kata, negative... Alhamdulillah... Hopefully Haziq boleh cepat2 discharge...

8 comments:

l i e y n said...

kuar cepat2 haziq....
boleh nenen banyak2 ngan mummy...

Nani said...

comelnya dia. geram2. =)

hidayah said...

nmpk mcm rupa din... =P

Neeza Shahril said...

Alhamdulillah.. dah better dia..
banyakkan doa Intan..
doa ibu makbul, Insyaallah...

ZahirMD said...

cool...

Anonymous said...

InsyaAllah Haziq cepat sembuh. nanti besar jadi strong person la dia

maisarah said...

comelnya... :-) moga cepat sihat

wanie said...

Mdm.... cute nyer anak mdm... igt x dpt tgk muke baby... but finally......