Thursday, February 5, 2009

Another entry about dreams...

I'm nearly eight months pregnant now... counting the DAYS... huhuhuhu... takut ada, seram ada, excited ada, happy pun ada surprise pun ada... pendek kata macam2 ada la... I always had a strange dreams lately... dulu Sue pernah cakap, makin dekat dia nak bersalin makin kerap dia mimpi pelik2... now it is happening to me pulak... hari tu aku mimpi dah ada anak, pastu aku mimpi perut aku terbelah pastu siap boleh nampak baby kat dalam perut... yg bestnye, baby tu dah siap berbaju... maybe baby girl coz dalam mimpi aku tu baby tu pakai baju pink... pastu di ikuti dgn bnyk lagi la mimpi pelik2... mimpi org kawin la... agaknye mmg org nak dapat anak selalu mimpi pelik2 kot... mgkn gak sebab dok nervous sgt bila dah dekat2 nak due ni kan, tu pasal la mimpi pelik2... hopefully semuanya akan selamat, insyaallah...
P/S: sape2 ada tips for me (utk bakal ibu) dipersilakan bg kat ruangan comments ye... TQ...

7 comments:

l i e y n said...

kalau nak dekat bersalin ni mmg selalu mimpi macam2-mende pelik2 je..
dah le tido mmg tak lena.position asyik tak betul aje..
jgn percaya sgt...selalu doa semuanya akan mudah n jgn lupa mintak maaf kat semua esp hubby, parents n PIL...tiap2 mlm pun takpe

Beautiful^Devil said...

nk tips?

SBLOM TDO CUCI KAKI LA KAKAK!!!

Neeza Shahril said...

kak neeza before bersalin kan selalu mimpi entah apa apa.. naik risau aje..
banyakkan baca Quran.. Insyaallah takde apa apa..

ms azila said...

cik intan..
wah sgt teruja er nk jd ibu..
tahniah2...

Aida Narina said...

Hi there =)
I'm just blog hopping and found your blog from some of your friends. Congrats u'll soon become a mummy!
Nice knowing u.

p/s: if u have the time, u are most welcome to my Sales Blog. We have tie racks scarves all the way from UK. Thanks!

hidayah said...

intan,

aku dulu lagi mcm2 mimpi.. yg paling takut sekali aku mimpi baby aku tu rupa sorang student... waaaaa.... ngeri sehhh... dahlah saiz dlm perut tu saiz student tu jgk... huhuhu

Intan Noorazlina said...

Kak Lieyn - Thanx u...

Jet - aku sepuk kang budak baru nak kawin ni...

Kak Neeza - insyaallah... harap2 pun macam tu lah...

Azila - Tq...

Aida Narina - thanx for visiting

Dayah - nasib baik tak ikut muka mana2 student kan... huhu... makin bnyk mimpi aku skrg ni tau...