Friday, February 20, 2009

Pantai Mak Nik a.k.a Monica Bay

Ini gambar signboard yg aku amik masa gi Kemaman last week... signboard Pantai Teluk Mak Nik atau D' Monica Bay... yg menarik perhatian aku ialah nama pantai tu... Mak Nik = Monica.... make sense jugak kan...

5 comments:

hidayah said...

nanti aku cakap kat minah saleh kat sni yg namanya monica -- your name in Malay is Mak Nik... hahaha...

nani said...

Teluk Mak Nik ni best tak? My friends and I ada rancang nak pergi jalan2 kat Terangganu. Best ke?

Intan Noorazlina said...

Dayah - agak2 minah2 saleh tu happy tak dgn nama tu... wakakaka

Nani - tempat tu ok la... cantik and nice view... tapi macam tempat piknik je la kot... coz pantai tu macam takleh mandi je... but i tell u, the toilet is very clean... boleh tido dalam tu... siap dapat anugerah tandas terbersih tu...

noniey alias said...

aku tak tau pun tempat tu..hehehe

Neeza Shahril said...

dekat dengan rumah akak tu :)