Saturday, February 14, 2009

Entry ni bukan jawapan kepada TAG oleh Cik Pah

Mimpi lagi....
last nite aku mimpi lagi... apa yg aku perasan pasal mimpi aku sekarang ni ialah, aku kerap mimpikan org2 yg aku jumpa, telepon atau objek2 dalam TV yg aku tgk pada siang harinya... contohnya malam tadi... pada siangnya aku ada department meeting... so dalam meeting tu almost all members ada la kecuali Sue, Tini, Ustazah Saloma n Ustaz Maliki... so guess who enter frame dalam mimpi aku...

Kak Asz... jeng jeng jeng... haaa, lepas tu aku ada call abg aku semalam... so dia turut jadi org yg enter frame dalam mimpi aku tu... pastu aku igt pagi tu aku ada sebut pasal pegi daki gunung kat Cameron Highlands naik bas kunyit...

So, venue mimpi aku tu kat CH, watak2 yg wujud antaranya Kak Asz dgn Abg Jang, dan isi mimpi tu, salah satunya aku ckp kat Kak Asz "Jom la kita gi bdr CH... kang lambat kedai tutup... saya nak beli teh strawberry... kat bawah sana takde jual... nanti kedai tutup..." wahahaha...

Aku pernah terbaca kalau org tu selalu mimpi, dan lepas tu dia igt mimpi dia, dia tu org bijak... hehehehe... Sejauh mana kebenarannye... Carilah sendiri...

4 comments:

Neeza Shahril said...

ye ke Intan? kalau cam tu akak tersangat bijak la.. sebab akak selalu ingat mimpi akak
hahaah!!!
hampehhh.. hehe..

hidayah said...

ooo. kiranya aku ni bijak la jgk ye.... haha... btw, aku selalu mimpi mcm ko tu.. hahaha...

noniey alias said...

aku pun kira bijak lah ni eh sebab aku akan ingat sume mimpi2 aku ngan detailnya. n kalau mimpi pasal laki aku yang tak best, memang aku akan mengamuk 1 hari..

Intan Noorazlina said...

Kak Neeza & Dayah - consider urself smart la kak neeza.. sebab kita je kot yg boleh puji diri kita bijak sebijaknye... huhuhu

Noniey - ko dgn Kak Asz lebih kurang la kot... mimpi apa pun mesti get emotional lepas tu...hahahaha