Tuesday, September 1, 2009

Dulu kan...

  1. sy suka sgt makan mee goreng basah... sekarang dah jemu...
  2. sy salu gak kena buli... skrg sy dah pandai jugak buli org...
  3. sy tak kisah kalau kena tgl sorang2, skrg sy suka sgt ikut org...
  4. sy tak pandai masak langsung, skrg boleh la masak utk tekak family n close friends...
  5. sy mmg takut nak drive keta, skrg sy suka bawak keta laju2...
  6. sy rasa macam impossible je nak beranak, skrg sy dah ada anak...
  7. sy rasa peria tu pahit sgt, skrg sy suka peria wlupun pahit...
  8. sy suka sgt kalau dapat jumpa dgn artis, skrg tak jumpa pun takpe...
  9. sy mmg tak suka langsung warna hijau, skrg boleh la apa2 warna pun...
  10. sy tak bnyk baju kurung, skrg sebab dah keje, kena ada bnyk baju kurung...
  11. sy suka pakai tudung warna hitam je, skrg tudung sy ada bnyk warna dah...
  12. sy selalu tido awal, skrg waktu tido sy tak menentu...
  13. sy selalu susun baju dalam almari ikut warna, skrg dah tak sempat nak belek semua...
dulu dan sekarang... bnyk jugak bezanye...

4 comments:

AiMiE HaRmELiA said...

hehehe..
biasa la tu..
lain dulu lain sekarang..
tu tandanya kita dah matang..kn3??
hehehe.. pandai2 je kite ni

syazfir said...

"sy mmg takut nak drive keta, skrg sy suka bawak keta laju2..."

- yeke ni? bukan dari dulu mmg suke bawa kete laju2 ke? hua hua hua

noniey said...

memang betul tu.. banyak yang beza sebenarnya.. lagi lah bila dah ada anak n suami.. lagi lah banyak benda yang kita tak bleh buat.. tengok badan sendiri pun dah jauh beza, camne? huhuhuhu

Anonymous said...

bygkan lah klu dulu dn sekarang same jer....mesti xbestkan...