Tuesday, September 8, 2009

Projek S.A.T.U

Ahad lepas, bemula satu projek diriku dan adinda Jet... Tahun lepas satu projek berjaya di buat... tahun ni mgkn ada dua projek... tu pasal la tittle entry ni aku letak Projek S.A.T.U... projek D.U.A coming soon.. nak tau projek apa... jeng3.. tgk la gambar2 berikut...

nahhhh...ini dia projek kuih raya 2009... bahan2 biskut yg di bikin ialah seperti di atas.. skt dan senang dan sedapppp... huuhu... biskut butter & biskut peanut butter

biskut in the making... proses menerap...

tadaaaa... dah siap bakar... yeay... tapi ni belum siap sepenuhnye lagi.. nak tgk final product??? tgu jet update blog dia... huhuhu... adellaiswritingcrap.blogspot.com.

6 comments:

noniey said...

hehehe.. sambungan di blog jet

hartini said...

wei....aku nak rasa skit leh.

Intan Noorazlina said...

noniey- haah, smbg kat blog jet sbb gambar dia kat jet

tini- buat sendiri, ni time dalam pantang ni boleh la buat... masa wardiah tido ko buat kuih... ha3..

hidayah said...

korang ni ada je masa nak buat kuih raya ek... aku pun ada plan nak buat kuih kat sini, tgk la dulu kalau sempattt.... huhuhu

l i e y n said...

mcm surat berantai plak tapi yg ni chained post!!!!

aku bab2 buat kuih raya sendiri ni belum sampai seru!!!!

Intan Noorazlina said...

Dayah - curi masa... nasib baik Haziq tido..kalau tak,huhuhu
Kak Lieyn - takpe, one day!!