Wednesday, September 2, 2009

See the Difference...

kalau nak di lihat proses pembesaran Haziq dari masa kena warded dulu sampailah sekrang... uish... mmg sgt ketara... mmg budak2 makin besar dia jadi makin lain kan, tapi yg sorang ni, mmg sgt2 lainnye kalau nak dicompare kan keadaan dulu tu... meh kita tgk...
gambar ni mmg amik selepas kelahiran dia... lepas siap2 mandikan, azan, dan mummy nye di bersihkan...

n lepas tu Haziq kena warded kat NICU... 28hari... ini dah hari yg ke 20++... waktu ni dah tak bnyk dah wayar yg di sambung ke mesin2 ubat... ye.. 'mesin2' ubat... terlalu bnyk ubat yg masuk dalam badan Haziq yg belum sampai pun sehari kelahiran dia masa kena warded...

yg ni selepas hampir ke semua mesin di tutup... 'keding' kan..

gambar ni masa Haziq still kat hospital.. tapi dah pindah ward... tgu doc suruh balik je lagi...

ini masa baru2 balik umah... sgt la kurus.. kesian tengok dia... kurus sgt...

yg ni plak, Haziq dah makin besar... dah berisi sikit... tak keding sgt dah...gambar2 seterusnye kat bawah ni gambar yg paling latest... tengok la dia...

tembam kan...

ni la dia anak teruna ku yg semakin sihat dan tembam... mummy and papa love you dear darling...

4 comments:

hartini said...

x pe, tembam pun tetap maintain comel :)
Nanti Haziq teman wardiah g jln2 ea :)

hidayah said...

geramnya auntie tgk!!! rasa nak gigit je pipi tembun tu... hahaha

noniey said...

mcm tak caya je kan.. skrang bukan main semangat lagi

Ummi365 said...

dear.. rasanya budak yang bernama haziq memang tembam kus semangat.. my son yang nama haziq pun tembam masa kecik.. darjah satu dah 40kg tau.. tapi sekarang dah form 3 keding semula and taller than me pulak dah.